Member of Group ›
BeoPlay A1
Szerdánként a design „titkaiba" avatunk be Titeket. Wow!
Regős Dániel
The Dealer
A zene az se rossz, a zene az nagyon jó! Ezért csináljuk!

BeoPlay A1

 

Imádjuk a BeoPlay hangsugárzó kollekció egyik legkisebb darabját, a BeoPlay A1 szuperkényelmes hordozható Bluetooth hangszórót, melyet bárhová magunkkal vihetünk! (A B&Oplay hangszóró családból csak a Beoplay P2-es kisebb nála.) A kis méret meglepő teljesítményt rejt – ráadásul speciális kialakításának köszönhetően 360 fokos szögben sugározza a nem is akármilyen hangot, 2 x 140 Watt teljesítménnyel.

a1-16js-me34

A BeoPlay A1 olyan kicsi, hogy kényelmesen elfér a kézben, súlya mindössze 600 gramm és kerek formájának okán kényelmesen elfér egy nagyobb zsebben, vagy akár egy kisebb táskában is, így elkísérhet minket bárhová, legyen szó munkáról, kirándulásról, sportolásról vagy autózásról.

a1_green

A1-16JS-Me03

A kerek hangsugárzó a BeoPlay kollekció emblematikus lyugatott alumínium felületét kapta, ami nem csupán esztétikai célt szolgál, hanem ellenálló burkot is biztosít a hangszórók számára. A hangszóró anyaghasználata – hűvös alumínium, melegséget árasztó műanyag, finom bőr fül – a B&O design igényességét és magas minőségű esztétikai színvonalát hozza – az A1 egyszerűen bitangjól néz ki, olyan darab, amit azonnal magunkénak akarunk tudni!

A1-16JS-Me07

A kirándulás pedig akár egész naposra is nyúlhat, nem kell attól tartanunk, hogy zene nélkül maraduk, az A1 akkumulátora ugyanis akár 24 órán át működik egyetlen feltöltéssel. A BeoPlay A1 intelligens töltési technológiája pedig gondoskodik arról, hogy az USB töltő teljesítményét maximálisan kihasználva a lehető leggyorsabban újra kalandra készen álljon az eszköz. És ha már a kalandoknál tartunk: az A1 nem ijed meg némi viszontagságtól, por- és cseppálló kialakításának köszönhetően az értékes elektronika mindig biztonságban van! És minél több kalandot élünk meg közösen leendő új kedvenc hangsugárzónkkal, annál több történetet mesél majd el az idő múlásával.

A1-16JS-Me12

A1-16JS-Me16

A BeoPlay A1 beépített mikrofonnal is rendelkezik, így akár hívást is fogadhatunk rajta keresztül, ráadásul speciális kialakításának hála, 360 fokos szögben észleli és továbbítja a hangot, így akár fára is mászhatunk telefonálás közben, a hangunk tökéletesen hallható lesz a  vonal másik végén. A BeoPlay A1 tervezője a neves dán designer, Cecile Manz, az ő nevéhez fűződik a BeoPlay kollekció legnépszerűbb termékeinek designja is.

Cecilie+Manz+in+her+studio+with+Beoplay+A1

„A kis méret felé való elmozdulás a Beolit 12 hangsugárzó megjelenésével indult. Már akkor megfordult a fejemben egy kisebb hangsugárzó gondolata, amikor a Beolit 12-n dolgoztam, ez lett a BeoPlay A2, és szerencsére a B&O Play nyitott volt az ötletre, így a kisebb verzió is megvalósult. Az A1 ötlete természetes módon követte ezt a gondolatmenetet – még kisebb méret és még szuperebb hangzás egy még kompaktabb kialakításban. A forma maga a fejlesztés legelső fázisában kialakult. Finom vonalú kézbe simuló tárgyat képzeltünk el, hiszen arra szántuk, hogy a táskából kivéve-betéve, felakasztva gyakran fogja kézbe az ember, és az sem baj, ha idővel és a rendszeres használattal patinássá válik, így alakul ki végső karaktere, minden darab saját személyisége.”

A1-16JS-Me08

„Nagyon meg vagyok elégedve az A1 finom formájával, mely egy csiszolt kavicsra emlékeztet, aminek nincsenek élei, annak ellenére sem, hogy két alapvetően különböző karakterű anyagból, alumíniumból és műanyagból épül fel. És természetesen hatalmas elismerés illeti a B&O Play technikusait, akik olyan új hangszórót fejlesztettek ki, amely a kis méret ellenére lenyűgözően gazdag hangzást biztosít” – meséli Cecile Manz az A1 tervezéséről.

https://www.youtube.com/watch?v=bMdX7LdTjZU

Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art