Member of Group ›
5+1 izgalmas kollaboráció
Vasárnap a stílusról és az életről esik szó. Life/Style.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.

5+1 izgalmas kollaboráció

2020-ban elérkeztünk odáig, hogy ahhoz, hogy egy-egy brand releváns és izgalmas tudjon maradni, ahhoz bizony kollaborációkra van szükség olyan egyéb márkákkal, akikkel közösek a céljaik és érdekeik.

Bár a kollaborációk egyáltalán nem számítanak újkeletű dolgoknak, mégis az őrület elindítójának a 2014-ben megjelent Puma x Rihanna kollekciót tudhatjuk be. Ugye mindenki emlékszik még a szatén masnis, bársonyos platform sneakerekre és a szőrös papucsokra? A népszerű énekesnő és a világhírű sportmárka közös munkája óta csak úgy özönlenek a meglepőbbnél meglepőbb együttműködések. 2019-ben is számos sikeres kollabot ismerhettünk meg, és nagyon úgy tűnik, hogy az ipar 2020-ban sem akar lelassulni. Ebben a cikkben bemutatjuk Nektek az idei év legizgalmasabbnak ígérkező kollekcióit.

Fotó: Charlotte O’Shea

adidas x IVY PARK

Beyonce márkája, az IVY PARK és az Adidas 2020 januárjában dobták piacra közös munkájuk gyümölcsét. A marketinget nem bízták a véletlenre, hiszen a csapat egy narancssárga szekrényként funkcionáló PR-csomagot küldött a legnagyobb sztároknak, melyben a kollekció darabjait találhatták meg: overált, pólókat, pulcsikat és cipőt is. Természetesen a megajándékozott felek büszkén mutatták be a közösségi oldalakon az ajándékot, így szemrebbenés nélkül ellepte az egész internetet.

Jordan Brand x Dior

A Jordan márka legnépszerűbb modellje, az Air Force 1 egy teljesen új külsőbe burkolva tér vissza áprilisban. A Dior legújabb kollekciójába tökéletesen beleillik a halványszürke, kézzel festett lábbeli, melyen a Dior és a Nike logó jól megfér egymás mellett. A cipőn kívül a kollekció különböző kiegészítőket, zoknikat, kendőket, sportruházatot és meglepő módon öltönyt is tartalmaz majd.

Sabyasachi x H&M

Szintén áprilisban találkozhatunk a híres indiai menyasszonyi ruha tervezővel, Sabyasachi Mukherjee alkotásaival a boltokban, melyek közt prémium minőségű, indiai anyagból készült, utazáshoz tökéletes darabokat találhatunk. A dizájner egy igazi birodalmat épített ki Indiában, ahol az esküvői ruháknak szánják a legnagyobb szerepet. Érdemes nyitva tartani a szemünket, ha szeretjük a kényelem és luxus ötvözetét, na meg a lélegzetelállító printeket.

Maison Margiela x The North Face

A hegymászók és téli sportok kedvelőinek kedvence, a The North Face az elmúlt évek során igencsak áttért a street style vonalra, de arra még nem volt példa, hogy egy luxusmárkával dolgozzon együtt. Bár eredetileg az MM6 Maison Margiela vonal kizárólag nőknek készült, az MM6 és a The North Face kollaborációja uniszex lesz. A kínálatban a legnépszerűbb The North Face kabátokat és egyéb kiegészítőket alakítják át. Az ikonikus The North Face puffer dzsekiket oversized ruhákká varázsolják, melyeknek ujjait le is lehet kapcsolni. A kollekció a londoni fashion week-en debütált és 2020 szeptemberében lesz elérhető.

Prada x Adidas Superstar

A tavalyi év egyik legnépszerűbb együttműködésének második felvonásával is találkozhatunk 2020-ban. Ekkor a Superstar cipő kizárólag fehérben jelent meg, de most márciusban három újabb színnel bővül a kínálat: fehér, fekete és ezüst.

+1 bizarr

KFC X Crocs

Egy igazán furcsa együttműködéssel zárnánk a sort. A népszerű gyorsétterem lánc és a gumipapucs mágnás összedugta a fejét, és egy nem mindennapi lábbelit dobnak piacra. A tipikus piros-fehér csíkos dobozt szimbolizáló Crocs papucs magas és alacsony talpú verzióban is elérhető, és érthetetlen okból egy sült csirke illatú kapocs is jár hozzá.

Köszönjük, advertisingweek360!

Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art