Member of Group ›
A tökéletes hangsugárzó kiválasztásáról
Szerdánként a design „titkaiba" avatunk be Titeket. Wow!
Regős Dániel
The Dealer
A zene az se rossz, a zene az nagyon jó! Ezért csináljuk!

A tökéletes hangsugárzó kiválasztásáról

 

Rövid összeállításunk azért született, hogy segítséget nyújtson eligazodni a B&O Play hangsugárzókínálatában, és röviden összefoglalja, mit várhatunk a különböző típusoktól.

A8_intext_ABEOPLAY A8

A BeoPlay A8 lenyűgöző, egy pontos sztereó hangsugárzó erőteljes akusztikai élményt nyújt. Valóságos médiaközpontként tekinthetünk rá, mely gyönyörű tiszta hangzással és komoly teljesítménnyel szólaltatja meg digitális zenei kollekciónk darabjait. Akár falra, földre, vagy polcra helyezzük, az A8 azonnal megtalálja helyét, a beépített hangoptimalizációs rendszernek köszönhetően a hangzás automatikusan igazodik a téri adottságokhoz. iOS dokkolóval, AirPlay és DLNA rendszerekkel felszerelve ideális választás bármely nappali számára – stílustól és mérettől függetlenül.B12_intext_A

BEOLIT 12

A Beolit 12 stílusos hordozható egy pontos hangsugárzó remekül mutat akár a konyhában, akár az irodában használjuk éppen. A gyönyörűen kidolgozott bőrpánt gondoskodik a hordozhatóságról – bárhová magunkkal vihetjük a lakásban, ahol éppen szükség van rá. Megjelenése azonban ne tévesszen meg bennünket! A Beolit 12 telejsítményét tekintve valóságos báránybőrbe bújt farkas, erről nyomban meggyőződhetünk. Mi egyszerűen csak így fogalmazunk: bárhol, bármikor elindítja a bulit! Beépített akkumulátorának hála a party lehet akár a teraszon, vagy a parkban is. A Beolit 12 AirPlay adatátviteli rendszerrel működik, utazás közben pedig USB-re csatlakoztatva lejátszás közben tölthetjük is a készüléket. Praktikus, nem igaz?A9_intext_A

BEOPLAY A9

A BeoPlay A9 lélegzetelállítóan gyönyörű hangja megtölti a legtágasabb loftot is. Ikonikus, ugyanakkor könnyedén ízlésre szabható megjelenésének köszönhetően épp úgy válhat a tér finoman visszahúzódó elemévé, mint drámai, szoborszerű megjelenésű design kiegészítőjévé. A BeoPlay A9-en a zenelejátszás egészen egyszerű – vezeték nélkül AirPlay és DLNA rendszerén keresztül kapcsolódik digitális eszközeinkhez, internet hiányában pedig kábel segítségével csatlakoztatható. Tökéletes partyindító, és kiválóan funkcionál tágas terekben is, akár lábon állva, akát a falra rögzítve.
S8_intext_A

BEOPLAY S8

Ha erőteljes, tiszta és energikus hangzásra vágyunk, a BeoPlay S8 a tökéletes választás. Szoborszerű mélynyomója két darab kompakt és rugalmasan elhelyezhető szatellit hangsugárzóval párosul, melyek a téri pozicionálás széles lehetőségeit kínálják. Hova helyezzük? A mélynyomót elhelyezhetjük centrálisan a térben, a sarokban, vagy akár egy bútor mögött, a szatellit hangsugárzókat rögzíthetjük a falra, vagy lábakon állva a komód tetejére, minden megoldás működőképes. Ha az otthoni televíziózás és zenehallgatás élményéhez keressük a kifinomult kiegészítő megoldást, a BeoPlay A8 teljesítménye garantáltan lenyűgöző lesz! Legyen szó rockról, pop, vagy jazz zenéről – stílustól függetlenül minden megszólaló hang új életet kap a BeoPlay S8 rendszerén keresztül. Minden műfajban és térben tökéletes!

A2_intext_A

BEOPLAY A2

Soha nem volt még ilyen egyszerű magunkkal vinni a szabadba kedvenc zenéinket! A BeoPlay A2-t a mozgásban lévő életre tervezték. Könnyű, kicsi, kecses, tökéletesen rugalmas, működése Bluetooth-on keresztül egészen egyszerű. Igazi közösségteremtő darab! A BeoPlay A2 360 fokos szögben biztosít tökéletes hangzást, szupererős akkumulátora pedig 24 órán át garantál maximális teljesítményt a parkban, a tengerparton, vagy utazás közben.

Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art