Member of Group ›
BeoPlay A2 – A hordozható zenelejátszás új dimenziója
Szerdánként a design „titkaiba" avatunk be Titeket. Wow!
Regős Dániel
The Dealer
A zene az se rossz, a zene az nagyon jó! Ezért csináljuk!

BeoPlay A2 – A hordozható zenelejátszás új dimenziója

 

A BeoPlay kollekciójának legújabb darabja garantált siker lesz az igényes zene kedvelői számára, akik gyakran vannak úton, szeretik megosztani legújabb kedvenc zenéiket, és nem mellesleg fontos számukra a stílus és a jó design. A BeoPlay A2 hordozható hangsugárzó gyönyörű, stílusos, praktikus és természetesen fantasztikus minőséget garantál. Szerelem első látásra!

A BeoPlay A2 egy különlegesen vékony hangsugárzó, szélessége mindössze 44 mm, könnyedén elfér egy kisebb kézitáskában is, de gyönyörűen megmunkált bőr fogantyújának segítségével simán ráakasztható a bicikli kormányára is. Egyszóval van benne perspektíva a legkülönbözőbb élethelyzetekben is! Ráadásul speciális kialakításának köszönhetően valóságos 360 fokos szögben szórja a hangot, így a hangzása is lenyűgöző. A BeoPlay A2 bluetooth-on keresztül kommunikál médialejátszónkkal, telefonunkkal, laptopunkkal, vagy tabletünkkel, így még wifire sincs szükség az adatátvitelhez!

A BeoPlay A2 2×2 hangsugárzót tartalmaz, egyikük a teljes hangspektrumot fedi le, másikuk pedig a magas hangok tökéletes megszólaltatásáért felelős. A kis méret és a teljesítmény fordított arányosságban állnak – a technológiai fejlesztések és kutatások eredményeképp a hangsugárzó kis mérete ellenére is nagyszerűt produkál. Ami pedig a hosszan tartó zenei élményt illeti – a vadonatúj Adaptive Power Management rendszer gondoskodik arról, hogy minél hosszabban élvezhessük kedvenc zenéinket az akkumulátor egyszeri feltöltésével. A rendszer folyamatosan figyeli a hangsugárzó teljesítményét és ahol lehet, igyekszik vele spórolni, azaz csak annyi energiát használ, amire valóban szüksége van éppen a tökéletes teljesítményhez. Így nem csupán hosszabb ideig hallgathatunk zenét a parkban, de az akkumulátor élettartama is jelentősen növekszik. A hatékony energiafelhasználásnak köszönhetően a 100 watt teljesítményű hangsugárzó megszólaltatása nem jelent gondot hosszú távon sem, erről korábban csak álmodtunk!

CecilieManz_A21

„A BeoPlay A2 fejlesztésekor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a lehető legtökéletesebb teljesítményt és hangzást érjük el, mely a lehető legtovább tart” – mondja Cecile Manz, az A2 tervezője. „A legnagyobb kihívást nyilvánvalóan a hangsugárzó mérete jelentette, hiszen szabadban is kiválóan érvényesülő hangzást és hosszan tartó akkumulátor teljesítményt kellett igen kis helyre beszorítanunk, ami hagyományos esetben sokkal nagyobb helyet igényel, mint az A2 esetében.” Ahogy kézbe vesszük az A2-t, azt látjuk, hogy valódi multidimenzionális tárggyal van dolgunk, mely úgy helyezkedik el a térben, hogy minden irányból a tökéletes oldalát mutatja – így tehát nincs eleje, vagy háta, alja, vagy teteje, minden irányból gyönyörű, ahogy hangzása is a tér teljes 360 fokában kifogástalan.

A hordozhatóságot szolgáló finom bőr fül segítségével akár kézben visszük, akár a lakásban, vagy a parkban egy faágra akasztjuk fel, minden esetben az az érzésünk, hogy nem egyszerűen egy hangsugárzóval, hanem sokkal inkább egy kiváló ízléssel megtervezett design kiegészítővel van dolgunk. Megjelenése elegáns, kidolgozását a Bang & Olufsen márka nevével szinoním részletgazdagság jellemzi, mégsem hivalkodó, tolakodó – egyszerűen úgy illik viselőjéhez, mint egy jól megválasztott karóra, vagy táska. A nemes anyagok pedig elegánsan öregszenek – az A2-nem nem árt a használat, a karcolások, kopások legfeljebb emlékeztetnek egy-egy nagyszerű élményre, melyet közösen éltünk vele át, de sosem befolyásolják kifogástalan megjelenését. Az alumínium vázat körülfogó ellenálló műanyag felület óvja a vezérlőpanelt és garantálja a biztonságos használatot, a finom bőrből készült fogantyú pedig a flexibilis használatot biztosítja.

BO_24_06_14_9098

Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art