Member of Group ›
Előny az embernél a technikával szemben
Szerdánként a design „titkaiba" avatunk be Titeket. Wow!
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.

Előny az embernél a technikával szemben

Öt ember mesél a multiroommal kapcsolatos élményéről…

A Bang & Olufsen vezeték nélküli hangsugárzó-kollekcióját úgy terveztük meg, hogy egyetlen multiroom hangrendszerbe csatlakozzon, így Ön egy időben más és más zenét játszhasson le a különböző helyiségekben – vagy szólhat ugyanaz a szám is mindenütt. 

Megkértünk öt belsőépítészettel foglalkozó embert a világ különböző pontjain, hogy „költözzenek össze” a vezeték nélküli hangsugárzóinkkal, és osszák meg velünk a tapasztalataikat. Lássuk, mit szóltak hozzá! 

TERVEZZE MEG A HANGULATÁT!

Adriana Gastélum @fakeleather

A mesés Barcelonában élő Adriana mexikói származású blogger és tartalomkészítő, aki megtervezte a saját hangulatát a BeoSound 2, a Beoplay M5 és a Beoplay A6 segítségével. Diszkréten belesimul a lakás dizájnjába, ugyanúgy felhívja magára a figyelmet, mint egy műalkotás – Adriana számára ez volt a leglényegesebb aspektusa a multiroom kollekciónak. Adriana szerint a zene egy eszköz, amellyel képesek vagyunk beállítani mindennapi életünk aláfestő zenéjét és hangulatát. A zene érzelmeket kelt bennünk, és Adriana megállapította, hogy mindez most már egyetlen érintéssel elérhetővé vált a számára.

„Korábban soha nem találkoztam még ennyire hibátlan hangsugárzó-rendszerrel, amely nemcsak tökéletes hangminőséget produkál, hanem olyannyira stílusos is, hogy minden hangsugárzót úgy akartam elhelyezni, mintha külön műalkotás lenne.”

A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁK

Fredrik Risvik @fredrikrisvik

Megkértük Fredriket, egy Norvégiában élő fiatalembert, akinek a skandináv dizájn a védjegye, hogy lakjon együtt a BeoSound 1-gyel, a BeoSound 2-vel és a Beoplay A9-cel. Fredrik számára a dizájn időtlensége volt kulcsfontosságú. Azt állapította meg, hogy a BeoSound 1 és 2 még 20 éve múlva is trendi lesz, vagy akár az lehetett volna 20 évvel ezelőtt. Fredrik a zene által biztosított nyugalom fontosságát emelte ki, úgyhogy Ön is bátran rúgja le a cipőjét egy hosszú nap után, dőljön hátra, és hallgassa a kedvenc zenéjét.

„A Bang & Olufsen messze a kedvenc cégem az audiovilág termékdizájnján belül, és ez azóta így van, hogy 10 évvel ezelőtt megláttam a BeoGram lemezjátszót.”

ZENE AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

Dominique Davis @allthatisshe

Az Egyesült Királyságban élő blogger és növekedési mentor, Dominique három vezeték nélküli hangsugárzót próbált ki: a BeoSound 1-et, a BeoSound 2-t és a Beoplay M5-öt. Korábban úgy gondolta, hogy manapság a zene már nem játszik nagy szerepet a hétköznapi életében. A nappaliban rohangászó két édes kislány, illetve a lelőhetetlen „poptasztikus” csajbandák számai és a gyerekdalok mellett Dominique-nek félre kellett tennie a személyes prioritásait. A multiroom technológia felbukkanása a mindennapi életükben azonban megváltoztatta a család hozzáállását az otthonukon belül szóló zene szerepét illetően.

„Amikor a három Bang & Olufsen hangsugárzó megérkezett az ajtóm elé, a zene iránti szeretetem is visszatért. A lányaim a saját szobájuk falai között azt a zenét hallgathatják, ami nekik tetszik, és odalenn én is zavartalanul élvezhetem a kedvenc számaimat.”

ÉLJE ÁT A MULTIROOM ÉLMÉNYT A BANG & OLUFSEN HANGSUGÁRZÓKKAL!

Carl Thompson @hawkinsandshepherd

Miután az Egyesült Királyságban élő Carl Thompson a tavalyi évet azzal töltötte, hogy apránként felújította a lakását, és új technológiákat épített be a belsőépítészeti megoldásokba, itt volt az idő, hogy lépjen egy szintet – az ő szavait idézve – ezzel a hihetetlen hangzásvilággal és makulátlan dizájnnal. Carl a BeoSound 1-gyel, a Beoplay A9-cel és a Beoplay M5-tel játszott el, csupa vezeték nélküli hangsugárzóval, amelyek jól kiegészítik londoni lakását. Nála nem az a cél, hogy észrevétlen maradjon a technika, sokkal inkább, hogy stílusos kelléke legyen az adott helyiségnek.

„A Bang & Olufsen makulátlan dizájnja és elképesztő hangzása minden más opciót lesöpör az asztalról a londoni lakásom multiroom hangszóróit illetően.”

„Szenvedélyem a belsőépítészet, a divat és a technika – és ezek a hangsugárzók, különösen a Beosound 1, ebbe tökéletesen beleillenek. Egyszerűen a wifin keresztül a Google Chromecasttel az összes hangszóróból ugyanazt a dalt játszom le.”

KOMBINÁLJUK A RÉGI TECHNOLÓGIÁT AZ ÚJJAL!

Oliur Rahman @ultralinx

Ha van egy ikonikus Bang & Olufsen lemezjátszója a 80-as évekből, oda lehet-e streamelni a zenét a vezeték nélküli hangszórókhoz? A válasz: igen! Oliur Rahman, egy Egyesült Királyságban működő online magazin alapítója egy különleges felállást próbálhatott ki. Közös erővel összekötöttük a klasszikus BeoLab 3-at a legújabb Beoplay M5-tel, valamint a BeoSound 2-vel, a BeoSound 35-tel és a 80-as évekbeli retró BeoSystem 6500-zal! Oliur mindent vezeték nélkül irányított, még a lemezjátszót is!

„Vezeték nélkül össze lehet kapcsolni egy retró lemezjátszót a 80-as évekből a legújabb B&O technológiával! Az, hogy az applikáción keresztül a ház bármely pontjáról irányítani lehet a zenét, és az is szabályozható, hogy melyik hangszóróból szóljon, egyszerűen zseniális.”

KEZDJE EL GYŰJTENI SAJÁT MULTIROOM KOLLEKCIÓJÁT!

Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art