Member of Group ›
Tippek és trükkök az öröm-guruláshoz
Keddenként tegyetek egy túrát velünk. Két-, vagy több keréken.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.

Tippek és trükkök az öröm-guruláshoz

Ahogy azt itt, itt és itt már többször beharangoztuk, idén szeptember 30-án, több száz jólöltözött hölgy és disztingvált úr indul klasszikus/vintage motorkerékpáron Budapesten a ????? épületétől, hogy nemes célokra pénzt gyűjtsön és felhívja a figyelmet a férfiak által elkövetett öngyilkosságok megelőzésére, illetve a prosztatarák szűrés fontosságára.

A különleges felvonulás iránti fokozott érdeklődésről sokat elmond, hogy bár még csak augusztus vége felé járunk és szeptember elején indul majd a kommunikációs kampány, a Distinguished Gentleman’s Ride központi honlapján (a résztvevők motorkerékpárjaival szemben támasztott követelmény ellenére), már 124-en regisztráltak a budapesti rendezvényre! Ezúton köszönjük minden jelentkezőnek ezt az óriási közös sikert! Ebből is látszik, hogy van értelme itthon is energiát és pénzt áldozni ennek a nemes, a mennyiséggel szemben a minőséget központba állító rendezvénynek a megszervezésébe!

Hasznos linkek:
Nemzetközi honlap
A hazai Ride részletei
DGR Budapest Facebook event
DGR webshop

Tegyük együtt jelenlétünkkel népszerűvé és adományainkkal hasznossá ezt a nemzetközi eseményt, hogy gyönyörű fővárosunk is, a többi nagyvároshoz hasonlóan, méltó módon ünnepelje a civil nagyvonalúságot minden év szeptemberének utolsó vasárnapján! Ebben az évben nemzetközileg már közel 31.000 (!) motoros regisztrált szerte a világon és több mint 1.000.000 dollárt (!) gyűjtött ez a sikeres kezdeményezés!

Kedves Úrihölgyek/Úriemberek, nem árt(6) egy kis egészséges versenyszellem!

Tegyünk róla, hogy ne csak motorozzunk egy jót (jegesvödör-kihívás szindróma), hanem pénzt is gyűjtsünk a prosztatarák kutatásra! (Nyilván mindenki a lehetőségeihez mérten tud segíteni, de tényleg minden dollár számít!) BTW: ha valakit érdekel, hogy mire költi a nemzetközi  Movember Alapítvány a DGR tagok által átutalt összegeket, a 2016. évi ’investment report’-ot innen tudja letölteni: DGR_Investment_Report

Összehasonlításként: e cikk publikálásáig Magyarországon 1.107 dollárt gyűjtöttünk és 124-en regisztráltunk (szereztük meg ezzel a jogot a részvételre), míg pl. a többi V4 tagország + Románia hasonló számai a következők voltak:

Csehország: 130 regisztrált gyűjtött 3.133 dollárt.

Szlovákia: 29 regisztrált gyűjtött 607 dollárt.

Lengyelország: 181 regisztrált gyűjtött 1.766 dollárt.

Románia: 91 regisztrált gyűjtött 852 dollárt.

Bónuszként pedig jöjjenek a címben ígért tippek/trükkök:

e g y

Perszonalizáljátok személyes oldalatokat a DGR központi felületén! Töltsetek fel profilképet és egyéb motoros fotókat a kontóhoz. Blog bejegyzésre is van mód! Buzdítsátok ezen a felületen is (akár magyarul a hazai) ismerőseiteket, hogy támogassák a túrátokat. (Természetesen ezeket az összegeket is közvetlenül az alapítványnak utalja majd a jótékonykodó ismerősötök.)
https://www.gentlemansride.com/rider/PalKutvolgyi

k e t t ő

Személyes oldalatok (szabadon megválasztható) URL címét megosztva a közösségi médiában, felhívhatjátok arra az ismerőseitek figyelmét, hogy támogassák a vonulásotokat. (Természetesen ezeket az összegeket is közvetlenül az alapítványnak utalja majd a jótékonykodó ismerősötök.)

h á r o m

Hozzatok létre teameket a honlapon (cég, baráti társaság, együtt motorozó banda, sport-team stb.), ahogy mi is tettük, hogy bárki csatlakozhasson hozzátok és együtt gyűjtsétek az adományokat. Roppant könnyen lehet csatlakozni aztán ezekhez a csapatokhoz, csak rá kell kattintani a ’JOIN OUR TEAM’ gombra. Meg is hívhattok magatokhoz résztvevőket pl. egy ehhez hasonló linkkel: https://www.gentlemansride.com/join/Route42

n é g y

Gyűjtsétek össze mind a négy jelvényt (badge-ek), így akár még egy Triumph Street Scrambler motorkerékpárt, vagy egy limitált Zenith órát, esetleg egy DGR Hedon Hedonist bukósisakot is nyerhettek! Jelvényeket a következőkért kaphattok:

1. Ha kitöltitek a profilotok részleteit.
2.Támogatjátok a saját részvételeteket. (Az összeg nincs meghatározva.)
3. Egy résztvevőt random módon támogattok. (Itt sincs meghatározva konkrét összeg.)
4. Kettőszáz dollár adományt gyűjtötök össze a Titeket támogatókkal. Ekkor kaptok még egy DGR Patch-et (tapasz? Mi erre a jó szó?) is, mellyel „messziről nyomatékosíthatjátok” majd mindenki számára, hogy kiemelten elkötelezett támogatói vagytok a nemes ügynek.

ö t

Az oldal tetején látható ranglistákat (leaderboards) böngészve körbe tudtok nézni a top motorosok (riders), utasok (pillions), teamek (teams), országok (countries) között, talán ezzel is növelve kissé a versenyszellemet.

h a t

Nyilván jobban kiismerik magukat azok, akik részletesebben is szétnéznek az oldalon. A letöltés menüpont alatt pl. megtalálható a nagy felbontású DGR poszter és a klasszikus Sir Remington Silversteed profil fotó is. Ha pedig valakit a legújabb hírek érdekelnek, a DGR blogján is böngészhet kedvére.

h é t

Merchandising termékeket a Bálna Budapest északi főbejáratánál található Hygge Központban, vagy ebben a webshopban vásárolhattok, ezzel a gesztussal is támogatva az alapítvány munkáját.

Hamarosan találkozunk tehát a felvonuláson, de addig még sok mindenről beszámolunk! Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha azt írom, hogy még sok bejelentéssel készülünk a NAGY NAPRA…

Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art