Member of Group ›
Játsszuk le!
Szerdánként a design „titkaiba" avatunk be Titeket. Wow!
Regős Dániel
The Dealer
A zene az se rossz, a zene az nagyon jó! Ezért csináljuk!

Játsszuk le!

 

A B&O Play termékcsoportjának az elindítását az a vágy generálta, hogy a fantasztikus Bang and Olufsenre jellemző akusztikát egy szélesebb közönséggel is megismertethessék. A B&O Play termékek, bár jóval alacsonyabb árkategóriában készültek, minőségükben semmivel sem gyengébbek, mint a prémium szegmensben találhatóak. Itt a legújabb csúcsminőségű, viszont hordozható audio-rendszer.

Játsszuk le!

BeoLit12

BeoLit12

B&O Play első technikai vívmánya a Beolit12, olyan ötvözete a mobil zenelejátszónak és a hangszórónak, aminek a kivitelezése, ilyen magas minőségben csak a BEO-tól megszokott. Ebben a hordozható termékben remekül intergrálták a fantasztikus akusztikát, a letisztult designt és az egyszerű kezelhetőséget, mindezt olyan alacsony áron, amely lehetővé teszi, hogy jóval szélesebb körben elérhető legyen a minőségi hangzás, ráadásul nem helyhez kötötten, hanem akár a strandon, a teraszon, a játszótéren…

Használata egyszerű (csupán wifin át kapcsolatot kell létesítenünk az iPod, iPhone, iPad, Mac vagy PC készülék és a Beolit12 között, majd élvezni a hangzást, bárhol, bármikor! Nem probléma, ha nincs wifi, ugyanis az eszközön található USB csatlakozó, amelynek a segítségével akkor is meghallgathatjuk a hangtározónkon lévő kedvenceket, ha nincs kapcsolat, és ezen keresztül az Android operációs rendszerrel ellátott készülékek is képesek az összekötettés megteremtésére a Beolit12-vel.

Belbecsre külcsín!

Beolit 12 - 2012-ben megkapta a reddot elismerését

Beolit 12 – 2012-ben megkapta a reddot elismerését

Olyan alapvető kompetenciáknak felel meg a B&O Play Beolit12 mint a hang-, a kapcsolat-, és felhasználóbarát kivitelezés, mindenzt a megszokott, letisztult formában. A külcsín dicsősége Cecilie Manz, dán tervezőnő érdeme, aki amikor megkapta a felkérést, számára egy teljesen új, ismeretlen területre érkezett: “Mindig a megérzéseimre, a szubjektumomra hallgatok. Arra törekszem, hogy jelentsen számomra valamit a termék, ez a legizgalmasabb része a tervezésnek, az érzelmi kapcsolat megteremtése az új projekttel. Olyan megoldást kellett találnom, ami minőségi kompromisszumok nélkül létrehozza a hordozható hangzást, a megszokott letisztult designnal, olyan módon, ami csak a B&O-ra jellemző.” Az a kihívás, hogy egy teljesen új területen kellett megfelelnie a tervezőnőnek, nem ijesztette meg: “Korábban nem terveztem technológiai termékeket, ismeretlen kategória volt a Bang & Olufsen kihívása, ezért feltettem magamnak a kérdést, hogy én hogyan szeretnék kezelni, használni egy ilyen terméket?” Miután ezt megválaszolta, elkezdődött a munkafolyamat, amelynek az eredményeképpen formát öltött egy új technológia, a már meglévők ötvözéséből.

Táskarádió!

BeoLit12 - alumínium színben

BeoLit12 – alumínium színben

A vágy nem új keletű, hogy zenét akkor is tudjunk hallgatni, amikor a szabadban, az otthoni hangtechnikától távol vagyunk. Szüleink táskarádiója még közel sem volt olyan magas igény elé állítva, mint a XXI. századi zenekedvelő, vájtfülű leszarmazottjainak a technikai eszközei, bőven elég volt, ha recsegett a ritmus, dáridó. Ma már a legfontosabb szempontok közé tartozik a minőségi hangzás, amit az otthoni hanghordozóinkon is megszoktunk. Miért kellene lemondanunk a minőségről a strandon, a konyhában főzés közben, esetleg a kempingezés során? A beépített akkumlátor 4 órán át képes játszani a kedvenc zenéinket, amiket az Apple AirPlay technológiának köszönhetően, vezeték nélküli csatlakozással a Beolit12-re sugárzunk. A 120 WATT által hajtott rendszerben két darab 2”-os magas és egy 4”-os mély-sugárzót helyeztek el, a korábban díjnyertes hangrendszer megalkotói – BeoLab 5 high-end – az erőteljes és pontos hangzás érdekében. Több, különböző színű, elegáns bőrszíjjal kapható a kiválóan kivitelezett és a legmagasabb teljesítménnyel rendelkező Beolit12.

Az egyszerűség működik!


Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art