Member of Group ›
Miért tettetik sokszor a nők az orgazmust?
Csütörtökönként locsogunk/ fecsegünk az Életről. Meg mindenről.
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.

Miért tettetik sokszor a nők az orgazmust?

 
Miért tettetik sokszor a nők, hogy eljutottak a csúcsra?

Miért tettetik sokszor a nők, hogy eljutottak a csúcsra?

Hát azért, mert az a férfiaknak olyan fontos. Hiszen a férfiaknak nem is azon múlik, milyen a nő valójában, hanem, hogy mennyire képesek becsapni saját magukat. Ezt persze a nők is tudják. Nagy szerencse, hogy nem látunk egymás gondolataiba. Hiszen ha a nők néha tudnák, mit gondolnak róluk a férfiak, halálra lennének sértődve. De ha a férfiak látnának egyszer a nők gondolataiba, dobnának egy hátast, és helyben meghalnának. A nők azt szeretnék, ha a férfiak őket egyedinek, különlegesnek látnák. A férfiak pedig, ha a nők azt gondolnák róluk, amit ők gondolnak saját magukról.

Mindent, amire egy nőnek a férfiből szüksége van, közvetlenül, vagy közvetve a szex által ér el. A nőnek a szex a férfi elvarázslásán keresztül kap csak értelmet, a férfi fölött gyakorolt hatalmának a szex a záloga. A nő számára a legnagyobb afrodiziákum nem a a férfiak kedvenc darabja, hanem a tény, hogy egy szexértelemben behatárolt gondolkodású, nálánál sokkal vadabb és erősebb őslény felett női vonzerejével hatalmat gyakorol. Képzeljük csak el! A törékeny gazellanő a szelíd báránnyá szelídült hatalmas erejű szörnyeteget vékony aranylánccal az orrában vezeti… Na, hát ez a nők legfőbb erotikus fantáziája! Csak keveseknek tűnik fel, hogy a Szépség és a szörnyeteg – a legerotikusabb mese – is pont erről szól.

A férfinek a szex logikus következménye a kielégülés, és képtelen a nő szexualitását nem saját magából levezetni. Neki az orgazmus a cél, és férfi ésszel valóban nehéz is belátni, hogy mi más lehet, ha nem az. Ráadásul természet adta feladatát is így látja el. Tehát neki a jó és eredményes szex az, ami kielégüléssel végződik. És persze ezt a véleményét a nőkre is általánosítja. Míg ő nehezen hoz össze egyet, hízik a mája, hogy – természetesen kívételes szexuális képességei következtében – kedvese a csúcsokat ostromolja.

Ezzel szemben a nők folyton hangsúlyozzák, hogy őket a szexben nem kizárólag az orgazmus elérése motiválja. Ráadásul a nők orgazmusképessége hatalmas szórást mutat. Sok nő sosem jut el a csúcsra – szerencsére ez nem annyira gyakori -, sok pedig – legalábbis állítása szerint – szinte le sem jön onnan.

Én személy szerint nem nagyon hiszek ezekben a gyorstüzelő orgazmuscsodákban, de lehet, tapasztalatlanságom okán :) Vagy még azt is el tudom képzelni, hogy a két szélsőség egy és ugyanaz. Talán az utóbb említett hölgyeknek sincs „igazi“, csupán az átmeneti izgalomcsúcsokat élik meg annak. Viszont az is igaz, hogy az orgazmussal nem rendelkező hölgyek – testük valódi reset funkciójának hiányában – örökösen egy magasabb alapizgalmi állapotban maradnak.

Akárhogy is, a női orgazmus kérdése túl van ragozva. De nem a nők, a férfiak által. A női orgazmus téma a férfiaknál korfüggően változik. Minél idősebb egy férfi, annál nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kedvesét ki tudja elégíteni. Abból a kényszerképzetből eredően, hogy párja megtartásának ez a záloga. De minél jobban erőlködik, annál kevésbé sikerül, mert a nők nem elvárásokra szeretnek „elmenni“. Ez az ifjú macsókra is vonatkozik, akik a pornófilmes „tapasztalataik“ alapján azt hiszik, hogy a nők is olyan mechanikusan működnek, mint ők. Mindketten rossz úton járnak. A nőket mind felizgatni, mind kielégíteni igazán csak úgy lehet, ha nem ez a közvetlen cél, a téma, ha sikerül a nő libidóját pusztán mentálisan, az agyán keresztül felhevíteni.

De a férfiak sokszor nem ezt teszik, és csodálkoznak, hogy az udvarias nők megjátsszák az orgazmust. Persze ezt is csak másoktól tudják, mert velük ilyen még sosem fordult elő. Még akkor sem, ha a szerelmi kapcsolat érdekalapú. (Pedig a nők ilyenkor szeretik csak megjátszani igazán!) Hát persze! A férfi nem csak azért fizet, hogy neki jó legyen, hanem, hogy férfiúi ereje fényes visszaigazolást nyerjen. Mint már említettem, a férfiaknak nem azon múlik, milyen a nő valójában, hanem, hogy mennyire képesek becsapni önmagukat. Hát elmarasztalhatjuk ezek után a nőket, akik csupán azt próbálják megadni, amire a teremtés koronái ki vannak hegyezve? A megjátszott orgazmus persze hazugság. Azonban semmivel sem gyakoribb a hamis „szeretlek drágám“-nál. Az tegyen csak szemrehányást, aki még sosem hazudott! Egyébként pedig a férfiak magukra vessenek! Mert hazudni csak annak lehet, aki el is hiszi. A következő filmjelenet pedig azt igazolja, hogy aki nem hiszi el, az is elhiszi.

Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art