Member of Group ›
Új világ… báj és értelem…”éljen minden bájos szép nő…”
Vasárnap a stílusról és az életről esik szó. Life/Style.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.

Új világ… báj és értelem…”éljen minden bájos szép nő…”

 
Epres Panni

Epres Panni

Szerencsés ember vagyok, nem csak szerencsés irigyelt is, hiszen az utóbbi hónapban zsűri elnökként, szépség jelöltekkel találkozhattam a döntő bizottságban, amelyben egy magyar modell legenda, Epres Panni és egy számomra nagyon kedves hölgy, Miklósa Tímea foglaltak helyet. Egy profi és makulátlan hírnevű ismert modell, két gyermek anyukája, és egy „ismeretlen” magyar édesanya és üzletasszony, kiváló példái annak, amikor a szépség nem az élet célja, hanem a valóság egyik szeglete. Olyan Nők, akik anyaként, asszonyként és társként is példamutatóak. Szerettem velük együtt lenni, mert a női érettség és bölcsesség, számomra örök értékű, ebből mindig reményt és inspirációt merítek.

Szépségversenyek, elcsépelt és unalomig „átélt” események, amelyekből a rendszerváltás óta eltelt évtizedekben már sokat megéltünk, és amelyek többnyire – persze tisztelet a kivételeknek – nem voltak mások, mint húsvásárok, a jövőjüket keresős lányok és „vállalkozó” zsűritagok találkozásai.

Túl sok verseny, presztízs rang és igazi minőség nélkül. Legszebb… az országban, a városban, a régióban, a megyében, a Duna-mentén… A döntnökök pedig, szponzorok, helyi és régiós politikusok, „megszokott” zsűri arcok. Lejáratták a szépség fogalmát, kiüresítették a tartalmát.

A THE BEAUTY AMBASSADOR kezdeményezés, első hallásra megtetszett, hiszen a verseny szervezői zászlójukra tűzték az értelem igényét, azt, hogy szépnek lenni nem elég, mert nincs szépség belső értékek, tartás és emberi minőség nélkül.

Az itt induló Hölgyeknél, a szépség nem a cél, hanem az élet egyik adottsága, amely mellett az emberi oldal, a viselkedés, a gondolatok, a tudás is fontos és értékes. Sok százan jelentkeztek a megmérettetésre, azok negyvenöten, akikkel a zsűri már élőben találkozhatott, egy Facebook-os szavazás eredményeként kerültek az elődöntőbe. A zsűri találkozása a kiválasztottakkal igazán „drámai és meglepő” volt, mert sorra ültek elénk, finom vonású, egyenes tartású, önmagukról tiszta és helyes képpel rendelkező magabiztos, nem utolsó sorban igen csinos és vonzó huszonévesek. Élmény volt a találkozás ezzel az új generációval, akik nem a „földet megmenteni” és az „emberiséget jobbá tenni” akarják, hanem tiszta és őszinte hitvallással megélni a hétköznapokat.

A legtöbben több nyelvet beszélnek, éppen felsőfokú tanulmányokat folytatnak, vagy már diplomásként dolgoznak. Táncművész, pszichológus, drog szakember, kommunikációs és marketing tudor, mandarin nyelvet beszélő és kínai tanulmányokra készülő ifjú hölgy…

Óriásit változott a világ, itt egy új magabiztos, vonzó és okos generáció, akik már nem a kitépett és újrarajzolt szemöldökben, a végtelenségig pumpált mellekben, a kacsaszájban és a szolár égette bőrben látják a jövőt. Akik önmagukban is kész és felnőtt emberek, e mellett szépek, bájosak és kedvesek. Persze ez egy verseny, sokan részt vesznek benne, de csak egy győztese lehet, az a valaki, viszont valóban követe lehet majd nem csak a szépségnek, hanem országunknak is.

Hiszem, hogy paradigma-váltásra van szükség, hiszem, hogy túl kell lépnünk a társadalmunkat súlyként lehúzó tévhiteken, hiszem, hogy az ész, a felkészültség és a minőség, a kiművelt emberfő szép testben, vonzó külsőben is jól érzi magát! Lépjünk végre túl ostoba berögzüléseken, élvezzük a szépség és az értelem új minőségét, a jövő MAGYAR LÁNYAIT!

Én nagyon hiszek bennük!

Csapat

 ArtHungry
arthungry.com
Független portfólió építő felület alkotóművészek és a vizuális művészetek iránt érdeklődők részére.
Kutvölgyi Pál
Blogger42
Írni, olvasni, fotózni és motorozni szeretek, számolni tudok.
 Marvin
Marvin Says
Kedvelem a jó kérdéseket. Néha fontosabbak, mint a válaszok.
 PHENOM
phenom.hu
A magazin 2010-ben indult, fiatalokhoz szóló, független kulturális portál.
Schiffer Miklós
Schiffer Style
A stílusos élet fontosságának hirdetése.
Török András
Simplicissimus
Olvasni jó, a könyvet továbbadni kúl.
Korábbi vendégíróink
Balázsi Dia & Peti 
My Little Melbourne Family
Mindegy honnan jössz, a lényeg, hogy tudd hová tartasz, és míg odaérsz, légy jobb minden nap.
 Ernyey Béla
Ernyey Béla
Színész
 Erőss Zsolt
Eross Zsolt
Hegymászó
 Fabricius Gábor
Fabricius Gabor
Head of Innovation
 Dr. Farkas András
Farkas András
biztosítóalapító
Gecser Ottó
gecserotto
A kisnyugdíjas ahol tud, segít.
Guld Péter
GuldPeter
Kaotikus életet élő, szentimentális motorkerékpár-őrült.
Hoffmann Petra
Petra
Ha pokolra jutsz, legmélyére térj: az már a menny. Mert minden körbe ér.
Kertész Bálint
Videographer @ 42BIT
Tizennégyszer láttam a Keresztapa-trilógiát.
 Lakatos Márk
Lakatos Mark
Stylist
 Lang Viktória
Lang Viktoria
Lakberendező
 Litkey Farkas
Litkey Farkas
Vitorlázó
Mei Mei
Mei Mei
Stylist
Obersovszky Gyula
Magánzó
Szinteld magad a világra, légy magasabb, mint az árja.
Trunkó Bence
Shadowriter
Az vagy, amit nézel.
Pályázott vendégíróink
Hegedűs Ágota
hegedusagota
Hegedűs Ágota
Somogyi Richard
somogyirichard
Grafikus, belsőépítész.
Tóth Olivér
totholiver
Creative Image Artist
Vécsei Rita Andrea
vecseiritaandrea
Büntetőbíró, majd mindenféle szöveg író.
 
Smile
Culture
Shop
Photo
Video
Ride
Art